در میان کارهای تخصصی، هر از چند گاهی فرصت گشت و گذار و طبیعت گردی هم ایجاد می شود. خاطرم هست حدود سال 1387 بود که در فیس بوک صفحه ای را با نام "صد مکانی که قبل از مرگ باید دید" ایجاد کردم اما به دلایل متعدی از ادامه آن کار باز ماندم. امروز ضمن ادامه مسیر قبلی، سعی دارم تا با معرفی مقاصدی که سفر کرده ام تجربیات خودم را به اشتراک بگذارم تا همراهان عزیز از این تجربیات بهره مند شوند.از این رو و برای شروعی دیگر ، یکی از جذاب ترین و بی نظیرترین های آن سفرها را معرفی می نمایم، سفری که ذهن هر انسانی را ساعت ها درگیر خود می سازد. اما سوال اینجاست که چرا اوپرت تا این حد مورد استقبال گردشگران ، طبیعت گردان و خصوصا تورهای تفریحی قرار گرفته است؟ پاسخ در این است که اوپرت ویژگی های خاص خود را دارد، اما یکی از ویژگی های آن در لحظه ای ایجاد می شود که وارد منطقه می شوید و به محض دیدن ابهت و رخ نمایی طبیعت از آن چه که پروردگار حادث کرده است شما را دقایقی به سکوتی عمیق فرو می برد، سکوتی سرشار از افکار مختلف و مرور دیدگاه های فلسفی…
مزایای بالقوه زنجیره بلوکی سبب شده است تا استفاده آن توسط دولتها و سازمانها، جذاب و مورد توجه آنها قرار گیرد.با این حال، ماهیت توزیعشده آن و نیاز به انتخاب گزینههای طراحی، نیازمند ایجاد تحول در دولت ها و حاکمیت ها برای به دست آوردن آن مزایا است. در حالی که اغلب سیستمهای سنتی دارای یک کنترل نسبتا ساده هستند، ماهیت توزیعشده فناوری زنجیره بلوکی نیازمند تغییر در مسئولیتها و ایجاد رویکردهای حاکمیتی جدید است. پیادهسازی زنجیره بلوکی بدون تغییرات گسترده در ساختار کلان دولت ها و حاکمیت ها، ممکن است منجر به دستیابی به تمامی مزایای حاصله از آن فناوری نشود. در حال حاضر، اغلب پروژههای دولتی و حاکمیتی در سرتاسر دنیا فناوری محور هستند تا پتانسیل های نوپدید را کشف کرده و محدودیتهای موجود در ساختارهای اداری را بیابند، اما فناوری زنجیره بلوکی احتمالا به بلوغ میرسد و این امر منجر به قرار گیری چالشهای اجتماعی به جای چالش های فناوری خواهد شد.
مقدمه :
در اقتصادهای مدرن ، داده ها به عنوان یکی از مهمترین عوامل تولید محسوب می شوند به طوری که امروزه حجم داده های تولید شده از ظرفیت موجود و فیزیکی برای ذخیره سازی آنها به مراتب بیشتر است و این مورد به وضوح نشان می دهد که ما امروزه در عصر حکمرانی داده ها زندگی می کنیم. ( پاتریسیو رودریگرز و همکاران ، 2017 : 1 )
بنابراین این روند و ظرفیت پیش رو ، ایجاد تخصص های مختلف را به منظور بهره گیری بیشتر از ارزش واقعی داده ها را می طلبد.در یک نگاه رادیکالی ، تولید داده ها را سناریوی تولید دانش می دانند و بدین معنی است که روش های سنتی علمی دیگر ضرورت و کاربردی در این عصر ندارند زیرا داده ها با هویتی جدید، حرف های جدیدی دارند، انگار برای خودشان صحبت می کنند ( آندرسون ، 2016) از این رو است که محققین به هویت مستقل و ناشناخته داده ها اشاره می کنند.